Verfrist - media & communicatie

Direct Marketing

bizzsms, sms communicatie, sms marketing Onder de naam BizzSms is Verfrist actief op het gebied van Direct Marketing. BizzSms is een kant en klaar softwarepakket waarmee op basis van het eigen klantenbestand gepersonaliseerde sms verzonden kan worden. Zo kan sms ingezet worden voor servicedoeleinden, bijvoorbeeld een herinnering aan afspraken, relatiegericht, bijvoorbeeld dmv verjaardag sms, maar ook marketinggericht. Naast de sms mogelijkheden in het softwarepakket is e-mail en post toegevoegd waardoor met één druk op de knop via drie communicatiemiddelen naar de contacten in de database gecommuniceerd kan worden. Tevens kan Verfrist oplossingen op maat realiseren.


Voor meer zie www.bizzsms.nl


Sms
Sms wordt nog maar weinig gebruikt voor commerciële communicatie. Toch is sms extreem handig. Doordat iedereen meestal zijn gsm op zak heeft wordt een sms door het merendeel direct gelezen. Zo is de doelgroep binnen no-time bereikt. Doordat sms niet direct te verwijderen is wordt deze ook zeker gelezen. Tevens biedt sms de mogelijkheid om erg kleine doelgroepen aan te schrijven wat niet met andere middelen mogelijk is.
E-mail
E-mail wordt natuurlijk al erg veel ingezet als communicatiemiddel. De software van BizzSms maakt het mogelijk direct selecties te maken in de database en op basis daarvan een e-mail op te stellen. Deze e-mail kan, net zoals bij de sms ook op een later tijdstip verzonden worden. Hierdoor kan de hele communicatie naar klanten toe vooraf gepland en ingesteld worden.
Post
Post blijft een erg handig middelen om met klanten te communiceren. Iedereen heeft een adres en post is ook iets fysieks waardoor dit toch extra waarde heeft voor de ontvanger. Door middel van de software van BizzSms kan de mailing totaal digitaal opgemaakt worden. Door een selectie in de database te maken kan gekozen worden wie de mail in de post moet ontvangen. Met één druk op de knop zorgen wij ervoor dat de fysieke mailing in de brievenbus van uw klant terecht komt.