Verfrist - media & communicatie

Website ontwikkeling

Verfrist ontwikkelt website van het begin tot het eind. Op basis van een communicatieplan wordt een site ontwikkeld die helemaal aansluit bij de eisen van de bezoeker. Verfrist heeft kennis in huis over zowel het ontwerp als webapplicaties waardoor dynamische websites mogelijk worden. Wanneer de site volledig naar wens van de klant is zijn bezoekers natuurlijk erg van belang. Daarvoor kan verfrist zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie inzetten.


Front end
Front end, is zoals de naam al zegt de voorkant van de website. Dit is datgene wat de bezoeker te zien krijgt. Front End bevat zowel het (web)design als de interactie: hoe beweegt de bezoeker zich over de site. Verfrist werkt dit belangrijke onderdeel van uw site uit zodat uw site een beleving wordt.
Back end
Back end is de achterkant van de website. Dit omvat een stuk software waarmee talloze mogelijkheden zijn. Het meest gebruikt is een content management systeem (CMS) waarmee de website aangepast kan worden. Maar ook inloggen, formulieren, winkelwagen etc. zijn allemaal onderdeel van het Back End.
Zoekmachine marketing
Tijdens het ontwikkelen van de site houdt Verfrist rekening met zoekmachines. Door de site goed op te bouwen wordt deze beter vindbaar binnen bijvoorbeeld Google. Dit heet zoekmachine optimalisatie (SEO). Tevens kan adverteren via de zoekmachine, zoekmachine marketing (SEM) zorgen voor een stroom bezoekers van de juiste doelgroep.
Toepassingen

De toepassingen van de websites die Verfrist ontwikkeld zijn eindeloos. Hiermee wordt een breed scala aan klanten bediend. Enkele toepassingen zijn hieronder vernoemd.

Campagnes
Het web biedt een ideale mogelijkheid om communicatie een nieuwe draai te geven. Daarom worden veel reclamecampagnes tegenwoordig via het web gevoerd. Het web biedt immers de mogelijkheid om interactie aan te gaan en tevens om een totale ervaring met multimedia te creeren. En het mooiste is: een leuke campagne verspreid zichzelf.
Community
Huidige technologien online maken het mogelijk om samenwerking en discussie online mogelijk te maken. Dit wordt vaak vernoemd met het modewoord "Web 2.0". Verfrist is al jaren actief in online communities. Zo werd bijvoorbeeld de Belgische community 2You.be opgezet, maar ook voor klanten als KPN is Verfrist actief op dit gebied.
E-commerce
De tijden dat we voor elk product naar de winkel moesten is voorbij. Het internet is de grootste winkel die er is. Steeds meer mensen doen hun inkopen via het web. Verfrist kan in dit proces bijstaan om uw sales een nieuwe boost te geven via dit nieuwe distributiekanaal. Zo heeft Verfrist webshops gerealiseerd voor theaters en groothandels.